Om oss

 

Trendy Living er en interiør-nettbutikk som tilbyr kunder moderne, eksklusive og unike produkter til en veldig behagelig pris. 
Få ting slår følelsen av å innta et hotellrom, hvor alt føles så eksklusivt og komfortabelt, fra sengetøyet til sengegavlen og alle de små detaljer som gjør opplevelsen komplett. Dessverre er det ikke ofte man får samme følelse av å gå til sengs på soverommet hjemme. Vårt mål er å tilby kundene våre unike produkter som gir den samme følelsen, men permanent og til en langt rimeligere pris.

Vi befinner oss i Tønsberg sentrum, hvor vi driver nettbutikken vår i tillegg til et Showroom. Hvis du ønsker å se varen før du bestemmer deg for å handle, så er du hjertelig velkommen i ukedager mellom kl 18:00 og 23:00, eller når det passer for deg i helgen, så lenge du avtaler på forhånd.
Hos oss er du som kunde hovedfokuset og vi legger vekt på god service, slik at du føler deg trygg og godt ivaretatt. Vi ønsker at det skal være enkelt å handle hos oss, at varen møter dine forventninger og blir levert i rimelig tid. Tilbakemeldinger fra noen av våre kunder finner du her
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har eventuelle spørsmål!